fcicrop

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

CIRCULARA NR.16 DIN 21.07.2021

Catre

Toti organizatorii de competitii chinologice

Referitor

Modificare Regulament A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul SARS-CoV-2 cu ocazia organizarii si desfasurarii competitiilor chinologice inscrise in  calendarul competitional 2021 (inclusiv cele de lucru sau de club)

Decizia Nr. 28/15.07.2021

            Va informam ca noile modalitati de reglementare legala a masurior de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV2:

  • atat la nivel national, prin intermediul Consiliul National pentru Situatii de Urgenta, cat si la nivel judetean, prin intermediul consiliilor judetene pentru situatii de urgenta,
  • si in functia de rata de infectare cu virusul SARS-CoV2 la mia de locuitori,

fac practic imposibila reglementarea CENTRALIZATA  a modalitatilor de organizare si de desfasurare a competitiilor chinologice pe durata starii de alerta.

            In aceste conditii, incepand de la data publicarii prezentei circulare pe site-ul A.Ch.R., va facem cunoscut ca Regulamentul A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul SARS-CoV-2 cu ocazia organizarii si desfasurarii competitiilor chinologice inscrise in  calendarul competitional 2021 (inclusiv cele de lucru sau de club) se completeaza/modifica, DE DREPT, fara indeplinirea altor formalitati, cu toate acele reglementari adoptate de autoritatile nationale si locale pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV2.

 

            In concret, atat inainte cat si pe perioada organizarii si desfasurarii competitiilor chinologice, fiecare organizator se va informa si va asigura respectarea tuturor reglementarilor locale si nationale ce vor fi aplicabile, in functie de rata de infectare cu virusul SARS-CoV2 la mia de locuitori din zonele in care se vor organiza competitiile chinologice, precum si respectarea Regulamentului A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul SARS-CoV-2 cu ocazia organizarii si desfasurarii competitiilor chinologice inscrise in  calendarul competitional 2021 (inclusiv cele de lucru sau de club).

            Forma actualizata a Regulamentului A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul SARS-CoV-2 cu ocazia organizarii si desfasurarii competitiilor chinologice inscrise in  calendarul competitional 2021 (inclusiv cele de lucru sau de club) va fi publicata pe site-ul A.Ch.R., in sectiunea ”Regulamente”

 

Cristian Ștefănescu, 

Președinte

 


EURO DOG SHOW 2021

eds2021

WORLD DOG SHOW 2020

Anuncio cierre inscripciones caninas web
yuki

PEDIGREE DOGS OFFER SO MUCH

FCI ROMANIA960

Share a picture with your dog!

Click here 

Actualizari foto si video

Fotografii Best in Show: newTimisoara,newCluj-Napoca

Video Best in Show: Timisoara

Video Seminarii: Seminar Dr. Tamas Jakkel - Teme: 1. O eră nouă, noi provocări. 2. Tip, standard, stil, sănătate

cdmec142

topdog2017

Top Dog 2018

Rezultate

Mai mult

A.Ch.R pe Facebook